Liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat luni că şi-a depus demisia din funcţia de membru al Biroului Politic Naţional al acestui partid, alături de toţi ceilalţi membri ai acestui for de conducere. Tot ieri şi-au depus demisia preşedintele, vicepreşedinţii, şi toţi ceilalţi membrii ai BPN, după ce rezultatele alegerilor europarlamentare au arătat un scor slab pentru liberali.
Băişanu a spus că în aceeaşi şedinţă nu s-a pus niciodată problema demisiei din funcţie a preşedinţilor de organizaţii judeţene din ţară. „Nu e un rezultat pe care ni l-am dorit. Şi sunt mai multe concluzii care se vor trage şi în perioada următoare. Vom trage concluzii şi vom vedea unde sunt probleme”, a spus Băişanu. El a subliniat că în cadrul şedinţei BNP al PNL nu s-a discutat despre demisia preşedinţilor de filiale judeţene, mai ales că acest lucru ar fi însemnat disoluţia PNL, însă a adăugat că „sancţionaţi sunt şi vor fi doar trădătorii”. „Mandatul a fost pus la dispoziţie înainte de alegeri şi s-a decis ca nici unul dintre noi să nu îşi dea demisia”, a afirmat preşedintele PNL Suceava.
Alexandru Băişanu a afirmat că în perioada următoare se va face o analiză a rezultatelor voturilor din fiecare secţie de vot şi din fiecare localitate a judeţului Suceava. „Îi vom sprijini în continuare şi vom lupta alături de cei care au muncit, chiar dacă de data aceasta scorul a fost mai mic. Le mulţumesc tuturor liberalilor care au făcut sacrificii în toată această perioadă, tuturor primarilor liberali care au scos un scor bun şi tuturor preşedinţilor de organizaţii care s-au bătut în această campanie electorală”, a declarat liderul liberalilor suceveni.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Sarbatori Fericite
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava