Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă că locuitorii blocului nr. 48 din Suceava, cunoscut ca şi „blocul groazei”, beneficiază din nou de căldură şi apă caldă. Băişanu a subliniat că îl bucură să anunţe acest lucru, având în vedere că în ultimele trei luni una dintre priorităţile sale a fost să facă toate demersurile pentru reluarea furnizării agentului termic la acest bloc.

„Am reuşit în ultimele trei luni ceea ce nu credeam că voi reuşi vreodată, cu toate că m-am înhămat serios în problema asta. Este vorba de faptul că prin ţevile blocului 48, acolo unde există câteva sute de garsoniere în care trăiesc câteva sute de oameni, curge din nou apă caldă. Avem căldură şi apă caldă la un bloc la care nu a fost căldură de cinci ierni. Le mulţumesc pentru aceasta tuturor celor care au sprijinit ideea mea de a ajuta aceşti oameni, tuturor celor care s-au gândit anul acesta în mod serios la viaţa pe care o duceau aceşti oameni la -20 sau – 30 de grade. Şi iată că Şi aită că având sprijinul celor de la Termica, al directorului de la ACET, şi cu implicarea evidentă a domnului primar Ion Lungu, am reuşit împreună să facem ca lucrurile să ajungă la normal”, a declarat Alexandru Băişanu, care candidează din partea USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 1 Suceava. .

În acelaşi timp, el a solicitat conducerii Primăriei Suceava să plătească toate datoriile pe care municipalitatea le are faţă SC Termica SA. Alexandru Băişanu a făcut referire la datoriile acumulate de către sucevenii care locuiesc în apartamentele aflate în proprietatea primăriei. „Domnilor de la primărie, plătiţi datoriile către Termica. Datorită faptului că cei pe care i-aţi pus în blocuri ale căror proprietari sunteţi nu şi-au plătit datoriile, aceste blocuri au fost debranşate. Şi iată că pe de o parte primăria nu plăteşte către Termica, şi pe de altă parte blocuri întregi de oameni sunt debranşaţi de la căldură şi apă caldă”, a mai spus Băişanu. El a arătat că Primăria Suceava trebuie să plătească datoriile pe care locuitorii blocului 48 le au către Termica, după care aceştia îşi vor putea acoperi cheltuielile curente cu agentul termic.

„Sunt multe blocuri în care primăria are locuinţe în care chiriaşii nu-şi plătesc datoriile către Termica. În momentul în care tu care eşti proprietar laşi chiriaş acolo un om care nu şi-a plătit o lună, un an, doi ani apa caldă şi căldura, trebuie să iei măsuri. Ori plăteşti tu ca primărie şi faci un gest de ajutorare socială maximă, ori dacă nu îl trimiţi acasă. Nu debranşezi un bloc pentru că ţii tu acolo doi votanţi”, a încheiat Băişanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava