Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, a a declarat că preşedintele României Traian Băsescu ocupă încă această funcţie deoarece PSD şi liderul acestui partid, Victor Ponta, au refuzat să-l demită. Alexandru Băişanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că înainte de a semna pactul de coabitare cu Traian Băsescu, premierul Victor Ponta a avut o vizită la Bruxelles pentru a împărţi dreptatea în România, însă când s-a reîntors acasă „a venit cu lecţiile învăţate de la cei care conduc Europa”. „După întoarcerea de la Bruxelles a făcut actul de coabitare cu Traian Băsescu. Victor Ponta ştia că Traian Băsescu încalcă legea şi ar fi trebuit să fie bărbat”, a spus liderul liberalilor suceveni. Alexndru Băişanu a acuzat faptul că PSD şi Victor Ponta au refuzat astfel să-l trimită pe Traian Băsescu în istorie. El consideră că între Victor Ponta şi Traian Băsescu există o relaţie foarte bună, iar disputele dintre cei doi sunt doar de faţadă. „Dacă acum nu mai exista Traian Băsescu, Victor Pomta nu mai avea ce să spună la televizor. Între ei e o relaţie foarte bună, dar îşi mai dau palme reciproc pentru binele partidelor pe care le susţin. Mai mult, Victor Ponta îl ţine pe Traian Băsescu precum Bulă o ţinea pe mama sa în geam pentru a-i lua pensia”, a mai precizat preşedintele PNL Suceava.

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu a solicitat ca Victor Ponta şi Traian Băsescu să înceteze să mai folosească instituţiile statului în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Băişanu a făcut referire în special la premierul şi liderul PSD Victor Ponta, căruia i-a cerut că nu se mai folosească de simboluri naţionale pentru a-şi face campanie. „Este foarte uşor domnilor Victor Ponta, Ilie Sârbu sau Liviu Dragnea să vă folosiţi de Voroneţul poporului bucovinean. Consideraţi că o apropiere de sfânta biserică şi de preoţime ar trebui să v aducă voturi, dar nu va fi aşa, pentru că nu te poţi folosi de orice şi oricine uitând să fii modest, corect şi cinstit”, a spus Alexandru Băişanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava