Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, contestă numirea avocatului Cătălin Pintea ca preşedinte interimar al organizaţiei judeţene sucevene a tinerilor liberali. Pintea a fost numit în această funcţie printr-o decizie a conducerii centrale a TNL. Băişanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că Pintea este unul dintre membrii PNL care nu a avut performanţă în funcţiile politice pe care le-a avut, şi mai mult a contestat deciziile conducerii judeţene a PNL Suceava. „Anul trecut înainte de alegeri, Cătălin Pintea a atacat conducerea Organizaţiei Judeţene, pe mine personal, şi PNL, fiind nemulţumit de una alta. Nemulţumirile lui se raportau la hotărârile biroului politic municipal şi judeţean. Nu am procedat la excluderea lui atunci pentru că am considerat că nu e momentul. Sper să am înţelepciunea să nu o fac nici de acum încolo”, a precizat Alexandru Băişanu. El a adăugat că nu poate să fie de acord ca organizaţia judeţeană a tinerilor liberali din judeţul Suceava să fie condusă de către cineva care nu a avut nici o performanţă în funcţiile pe care le-a ocupat, şi mai mult, a încercat să denigreze partidul din care face parte. Băişanu a arătat că Pintea nu putea fi recompensat cu o astfel de funcţie în condiţiile în care atunci când majoritatea membrilor PNL Suceava luptau pentru câştigarea alegerilor locale de anul trecut, „domnia sa dădea articole denigratoare în presă”. „Sub nici o formă nu pot să susţin un om care a primit funcţia de vicepreşedinte la municipiu după doar câteva luni după ce a intrat în PNL şi care a renunţat la această funcţie pentru că aşa a vrut. După aceea i s-a oferit şi funcţia de preşedinte interimar la tineret, pe municipiul Suceava, şi nu a reuşit să facă organizaţia. Deci nu pot să fiu de acord să i se ofere de către cineva funcţia de preşedinte la tineret pe judeţ, în condiţiile în care a refuzat şi nu a făcut treabă atât timp cât a avut două funcţii, importante spune eu, pe care nu a reuşit să le onoreze”, a ţinut să precizeze preşedintele PNL Suceava. Alexandru Băişanu a spus că nu va susţine, sub nici o formă, ca „acest tânăr guraliv”, respectiv Cătălin Pintea, să deţină în continuare preşedinţia interimară a organizaţiei judeţene de tineret, precizând că a solicitat deja înlocuirea lui cu un alt tânăr liberal, Bogdan Bosancu. Băişanu a explicat că potrivit statutului, propunerea pentru funcţia care i-a fost dată lui Cătălin Pintea ar fi trebuit să fie făcută de către Biroul Judeţean al PNL Suceava.
Băişanu a mai adăugat că Pintea a fost propus pentru a prelua şefia organizaţiei judeţene Suceava a tinerilor liberali de către deputatul PNL din colegiul Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, Radu Surugiu. Liderul PNL Suceava a declarat că vorbit deja cu Radu Surugiu, precizând că speră că această problemă va fi rezolvată omeneşte. „Cătălin Pintea a fost propus de domnul Surugiu, un tânăr deputat care a venit în organizaţia judeţeană şi a câştigat, sprijinit de noi, funcţia de deputat. Acesta s-a întâlnit cu domnul în cauză, s-a gândit că e bun pentru astfel de funcţii, fără a avea vreo cunoştinţă despre trecutul de patru ani, în opoziţie, al organizaţiei judeţene Suceava a PNL. Cătălin Pintea nu e o piesă importantă a PNL, nu e o chestiune de viaţă şi de moarte, ci e o chestiune de principii care trebuie să fie respectate. Sunt oameni care au muncit cu adevărat în PNL, care trebuie sprijiniţi şi propuşi pentru funcţiile de conducere ale PNL. Nici pe departe domnul Pintea”, consideră liderul PNL Suceava.

Băişanu contestă numirea avocatului Pintea ca preşedinte interimar al organizaţiei judeţene de tineret a PNL, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava