Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a anunțat că va participa la mitingul pe care PSD îl va organiza sâmbătă, în București. Vicepreședinte la nivel național al ALDE, Alexandru Băișanu a spus că acest miting reprezintă nevoia unei mari părți a societății românești de a arăta că există. „Voi merge la acest miting la București. Este un miting care în opinia mea, și este doar opinia mea, reprezintă în fapt nevoia unei mari părți a societății românești de a arăta că există și că nu există numai la vot atunci când oferă votul majoritar și câștigă alegerile, ci există și în momentele critice ale unei guvernări”, a spus Băișanu.

El consideră că această acțiune pe care PSD intenționează să o organizeze și la care s-a alăturat și ALDE nu este un semnal pe care cele două partide îl dau în interiorul societății românești, „pe care toți o cunoaștem”, ci un semnal „pe care îl dăm în afara României, instituțiilor europene, celorlalte state și celorlalți cetățeni ai Uniunii Europene”. „Este un semnal pe care îl dăm pentru a se înțelege că imaginea României nu e doar cea creată de cei de la USR, PNL, sau #Rezist, că România nu este defăimată, călcată în picioare în fața nimănui, că România poate fi și este și altfel, că în România există și alte opinii decât a celor care zi de zi distrug imagina României în exterior”, a declarat Alexandru Băișanu, care a mai adăugat că „pe de altă parte, ca liberal autentic așa cum cred că sunt și am fost, cum cred că voi rămâne, consider că este important să lupți pentru drepturile și libertățile individuale a cetățenilor din România”.

Liderul ALDE Suceava a spus că în România e important să existe o justiție, este important ca aceasta să-și facă datoria, să îi pună la respect pe cei care fură, pe cei care comit acte neconforme cu Constituția și legislația românească, precizând că „în același timp îmi doresc o justiție care să nu folosească tehnici și metode staliniste, securiste”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava