Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul liberal suceveran, Alexandru Băişanu, a prezentat un proiect pentru introducerea în Suceava a unui sistem de reduceri la produse şi servicii în baza unui „Card Urban”. Alexandru Băişanu a declarat acest proiectul „Cardul Urban”, presupune folosirea unui card gratuit de reduceri care va putea fi folosit la agenţii economici care vor intra în acest sistem de reduceri.
Alexandru Băişanu a anunţat că proiectul „Cardul Urban” va fi pus în practică într-un termen de 45 de zile, începând de joi, 1 octombrie 2015.
Băişanu a spus că de acest card vor putea beneficia toţi sucevenii, putând fi comandat pe internet, pe adresa sa de Facebook, sau la secretariatul cabinetului său de parlamentar din incinta Palatului Administrativ din Suceava, livrarea lui urmând să se facă în maxim 7 zile lucrătoare. El a explicat că proiectul „Cardul Urban” va administrat de o fundaţie non-profit.
„Posesorii acestui card vor putea achiziţiona produse sau servicii de la agenţii economici din municipiul Suceava care se vor înscrie în program, cu reduceri afişate şi asumate de către aceştia. Pentru a se înscrie în program agenţii economici vor trebui să practice reduceri de minim 5%, valoarea maximă urmând să fie stabilită de către aceştia”, a mai spus Băişanu. El a arătat că reducerile şi magazinele care le practică vor fi anunţate pe site-ul de internet www.cardurban.ro, urmând ca în viitor să fie publicată şi o broşură cu aceste informaţii iar în viitor va fi realizată şi o aplicaţie pentru telefoanele mobile.
Deputatul PNL de Suceava a declarat că firmele care vor să se înscrie în acest proiect nu vor trebui să plătească nici un comision, ci doar să completeze o fişă şi un contract de colabortare cu fundaţia care va administra proiectul „Cardul Urban”.
„Cine câştigă din acest proiect. În primul rând cetăţenii, pentru ca la o estimare în cazul unei familii cu două salarii, economiile ar fi de 300-500 de lei lunar, iar la un pensionar acestea pot să ajungă la 100-120 de lei pe lună. De asemenea, şi firmele înscrise în proiect vor avea de câştigat pentru că vor creşte vânzările şi se vor putea baza pe reţea activă de clienţi. Este un proiect pe care îl propun pentru a creştere nivelul de trai al sucevenilor, şi cu siguranţă va fi dus la îndeplinire”, a mai spus Alexandru Băişanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava