MOPAN Suceava

Vicepreşedintele la nivel naţional al Partidului Forţa Naţională, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, a declarat că se împotrivește transformării Spitalului Județean de urgenșă „Sf. Ioan cel Nou” în spital pentru cazurile de coronoavirus. Alexandru Băișanu solicită și demisiile de urgență a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și a managerului spitalului, Vasile Rîmbu. Într-o transmisie pe o pagină de socializare, Alexandru Băișanu a spus că în momentul de față sentimentele care există sunt cele de frică, groază,  lipsa unui viitor şi a unor perspective şi soluţii pentru problema cu care se confruntă Suceava și România. „Aş vrea să vă spun că acest moment deosebit de greu pentru umanitate, pentru România şi pentru noi sucevenii cu atât mai mult, cred că ar trebui să ne reseteze modul de a gândi şi de a alege valorile. Ar trebui să ne resetăm sistemul de valori şi să ne gândim profund la lucrurile care s-au petrecut până acum şi pe care ar trebui să le schimbăm. Pentru că dacă vom face la fel, vom avea aceleaşi rezultate aşa cum am avut şi până acum”, a spus deputatul Forței Naționale. Alexandru Băișanu a ținut să-i transmită sănătate omului Gheorghe Flutur, confirmat cu noul coronavirus, însă i-a solicitat demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean omului politic Gheorghe Flutur.

El a spus că solicită această demisie deoarece Gheorghe Flutur nu a alocat fonduri pentru lucruri cu adevărat necesare pentru Spitalul Județean Suceava. Alexandru Băișanu a spus că astfel, „armata a fost trimisă în război fără armament”, cadrele medicale sucevene neavând echipamente de protecție în lupa contra noului coronavirus. De asemenea, el condideră ca fiind o mare greşeală transformarea Spitalului Judeţean în spital Covid – 19. „Nu sunt de acord cu lucrul acesta şi sucevenii nu cred că sunt de acord cu lucrul acesta. Spitalul acesta ar trebui dezinfectat, iar oamenii care sunt sănătoşi să vină la muncă, să mai aducem şi alţi medici pentru bolile curente din judeţul Suceava”, a precizat Alexandru Băișanu.

Deputatul sucevean a mai solicitat și demisia de onoare a managerului spitalului, Vasile Rîmbu, arătând că aproximativ jumătate din decesele înregistrate în România sunt de la această unitate spitalicească, dar și că cea mai mare parte a sucevenilor infestați cu noul coronavirus provin din rândul cadrelor medicale.

Băişanu se împotriveşte transformării Spitalului Judeţean în spital pentru coronavirus şi cere demisiile lui Flutur şi Rîmbu, 2.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava