MOPAN Suceava

Deputatul Ștefan Alexandru Băişanu, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Suceava, şi-a prezentat, luni, oferta electorală, într-o conferință de presă la care au fost prezenți și candidații pentru Consiliul Local. Băişanu a declarat că vine în faţa alegătorilor cu un proiect major de dezvoltare a oraşului pe termen mediu şi lung, cu implicarea a două, trei generaţii, dar şi cu proiecte punctuale, care să rezolve repede probleme acute cu care se confruntă sucevenii, cum ar fi iluminatul public, modernizarea străzilor şi trotuarelor, extinderea infrastructurii şcolare, transport gratuit pentru pensionarii cu venituri mici, elevi și studenți. ”Suceava are nevoie de un nou început, de respect, înţelepciune şi oameni care pot duce la îndeplinire dorinţele cetăţenilor săi”, a afirmat Băișanu.

Pentru aceasta, spune deputatul, sucevenii trebuie să aleagă în cunoştinţă de cauză şi să dea votul celor care prezintă garanţii că interesul public, onestitatea şi dragostea faţă de oraş le vor coordona activitatea de edili. ”Să nu mai alegem între cinstea hoţului şi hărnicia prostului”, a spus candidatul ALDE, care a dat ca exemplu oraşe europene de dimensiunea Sucevei care s-au dezvoltat organizat, armonios, spre deosebire de capitala judeţului, unde ”s-a construit haotic” şi în cartiere ”arată ca un oraş german după al Doilea Război Mondial”. ”În Suceava anului 2016, 40 de străzi sunt încă de pământ, aşa cum ni le-a lăsat Ștefan cel Mare”, a punctat Băișanu.

Băișanu promite un ”oraș oglindă”, asfaltarea străzilor și repararea trotuarelor în 4 ani de zile 

Soluţiile prezentate de el pentru toate componentele de dezvoltare socio-economică în următorii ani, de la susţinerea mediului de afaceri pentru crearea de noi locuri de muncă, transparenţă decizională şi în cheltuirea banilor publici, salubrizare, parteneriat cu Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava până la cultură, sport şi agrement ar urma să fie validate prin consultarea populaţiei prin referendum. Această formă de democraţie participativă ar elimina, în viziunea lui Băişanu, falia dintre ceea ce îşi doresc în mod real locuitorii oraşului şi ceea ce crede administraţia locală că ar vrea sau ce aceasta le impune. În ceea ce privește transparența,

Băișanu promite publicarea facturilor pe site-ul Primăriei, și transmiterea online în direct a audiențelor primarului și viceprimarilor și a ședințelor Consiliului Local. Totodată candidatul ALDE promite premii pentru elevii și sportivii care fac performanță și aduc medalii pentru Suceava. Ștefan Alexandru Băișanu mai promite un ”oraș oglindă”, învățământ doar de dimineață și asfaltarea străzilor și repararea trotuarelor în 4 ani de zile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava