MOPAN Suceava

Candidații USL pentru Camera Deputaților în colegiul 1 Suceava și pentru Senat în colegiul 2 Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu respectiv Tiberius Brădățan, au participat miercuri alături de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, la inaugurarea a două locuri de joacă situate în cartierul George Enescu, zona Belvedere și în Obcini, strada Măgurei.

 

Lungu: ”Eu sunt convins că din această colaborare vor câștiga oamenii”

Lungu a declarat că investițiile realizate de municipalitate în cele două noi locuri de joacă sunt rodul colaborării care există în Consiliul Local între el reprezentanții USL subliniind că la strategia de dezvoltare a Sucevei în care sunt prevăzute și locurile de joacă ce urmează a fi amenajate în viitor a contribuit și ”domnul viitor deputat” Alexandru Băișanu pe vremea când era consilier local. ”Eu zic că este o colaborare bună în Consiliul Local între majoritatea USL și primar. Acest lucru se observă și astăzi când punem în practică o strategie pe care am stabilit-o împreună vara aceasta pe vremea când era și domnul viitor deputat Băișanu consilier local, de a moderniza locurile de joacă din Suceava, de a crește numărul locurilor de joacă, de a face spații verzi. Vreau să le mulțumesc încă o dată celor de la USL, majorității din Consiliul Local, vreau să-i mulțumesc viitorului deputat Băișanu pentru buna colaborare pe care am avut-o în Consiliul Local și din poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Eu sunt convins că din această colaborare vor câștiga oamenii”, a declarat Lungu.

 

Băișanu: ”Suceava merită să se modernizeze”

Alexandru Băișanu a ținut să precizeze că amenajarea de noi locuri de joacă în municipiul Suceava s-a aflat printre promisiunile sale în calitate de candidat la funcția de primar la alegerile locale din vară. Pe de altă parte el a punctat colaborarea foarte bună pe care o are cu primarul Ion Lungu colaborare în urma căreia vor fi puse în practică și celelalte promisiuni făcute în campania de la locale. ”Împreună cu domnul primar Ion Lungu, cu toți colegii USL din Consiliul Local, împreună cu cei doi viceprimari și avându-l alături pe doctorul Brădățan am reușit ca ceea ce am promis în campanie să începem să derulăm. Iată că până acum primăria a reușit să facă două locuri de joacă. E un lucru bun, e un început. Asta înseamnă că există o colaborare și o finalitate a acestei colaborări de pe urma căreia să se bucure cu adevărat copiii noștri, părinții și bunicii care ies cu copiii în parcuri. Suceava merită să se modernizeze să ajungă la un nivel la care sănătatea, învățământul, locurile de agrement, drumurile, să fie așa cum și le doresc oamenii. Pe de altă parte plecarea noastră a mea și a domnului Brădățan în Parlamentul României trebuie să aducă un plus de valoare atât la nivel legislativ cît și la nivelul colaborării cu Consiliul Local cu primăria cu primarul Ion Lungu pentru a duce la îndeplinire toate proiectele pe care le-am garantat sucevenilor în campania electorală de la locale, de acum și dintotdeauna de când facem politică”, a spus Băișanu.

 

Brădățan: ”Ceea ce se face acum la Suceava este un început care se va dezvolta în continuare”

Tiberius Brădățan a arătat că lucrurile în municipiul Suceava se află pe calea cea bună fiind convins că sucevenii vor definitiva schimbarea pe 9 decembrie. ”Copiii sunt viitorul nostru, copiii se joacă și prin joacă învață. Locurile de joacă sunt binevenite oricând în număr cât mai mare. Ceea ce se face acum la Suceava este un început care se va dezvolta în continuare. Trebuie să avem grijă de cetățenii urbei, trebuie ca oamenii să dispună de mai multe spații verzi, trebuie ca toți copiii noștri să se poată juca în condiții de siguranță și să poată învăța în felul acesta lucruri importante pentru viață. După aceea vine și problema sănătății pe care toată lumea o consideră o problemă de maximă importanță. Putem spune că lucrurile sunt pe calea cea bună la Suceava. Noi trebuie să continuăm schimbarea, să o definitivăm”, a declarat Brădățan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava