• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul ALDE Suceava, Alexandru Băişanu, a anunțat miercuri primii candidați ai acestei organizații la alegerile parlamentare de la finalul anului. Lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Alexandru Băişanu, fiind urmat de primarul comunei Bosanci, Neculai Miron. Pe următoarele locuri se află directorul economic al Spitalului Județean Suceava, Constantin Boliacu, fostul viceprimar din Fălticeni, Gheorghe Aldea, Dan Saviţchi, Petru Carcalete, Constantin Proboteanu, Ovidiu Milici, Marcela Bârsan (primarul comunei Capu Câmpului), Ioan Grădinaru, Ion Titianu Asaftei şi Dragoş Grosariu. Pentru Senat Alexandru Băişanu a anunţat momentan doar trei candidaţi, lista fiind deschisă de fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilie Niţă. Pe următoarele două locuri se află inginerul energetician Constantin Luchian şi fostul primar al comunei Ciocănești, Gheorghe Tomoiagă. Alexandru Băișanu a ținut s precizeze faptul că echipa de candidați ai ALDE Suceava pentru alegerile parlamentare una puternică, formată din oameni care sunt specialişti în domeniul lor de activitate. Băișanu a precizat că toți candidații ALDE Suceava sunt oameni care nu trăiesc din politică. Ținta organizației pe care o conduce la alegerile parlamentare de anul acesta este obținerea unui mandat de senator și a două de deputat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava