Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul deputatul Ion Bălan, a prezentat joi un scurt bilanţ al organizaţiei municipale. Ioan Balan a subliniat că activitatea acestei organizaţii s-a revigorat în acest an odată cu alegerile interne, alegeri care au adus un suflu nou în partid. O revigorare a activităţii, a spus Bălan, s-a produs şi la organizaţiile speciale şi anume de femei, de tineret, de pensionari şi la organizaţia oamenilor de afaceri, unde de asemenea au fost alegeri interne. Atractivitatea organizaţiei municipale, a subliniat Bălan, a crescut, fapt ce a atras noi membri organizaţia ajungând acum la aproximativ 1.600 de membri.
Ioan Bălan s-a referit şi la activitatea celor 10 reprezentanţi ai PDL în Consiliul Local al municipiului Suceava precizând că aceştia şi-au făcut treaba în acest an. „În 2013 ne-am făcut treaba în Consiliul Local Suceava. Am fost de acord cu unele dintre proiectele iniţiate şi susţinute de primarul Ion Lungu şi asta vine dintr-o obligaţie, dintr-o promisiune făcută electoratului în 2012 atunci când am câştigat primăria prin Ion Lungu şi 10 mandate de consilier”, a spus Bălan. El a ţinut să sublinieze că PDL nu are party-prix-uri cu nici un partid politic nici cu PSD şi nici cu PNL, arătând că aceste două partide care compun USL au încercat în anumite momente să inducă ideea că PDL s-ar situa lângă unii sau lângă alţii. „E o şmecherie pe care cetăţenii au observat-o şi al următoarele alegeri cred că o vor taxa. Nu avem nici un partiy- prix nici cu PSD nici cu PNL. Suntem de dreapta şi consider că toţi cei care gândesc de dreapta sau de centru dreapta sunt lângă noi. Nu ne considerăm ca PNL-ul un partid de dreapta în condiţiile în care este amestecat în USL şi numai de dreapta nu se mai poate numi. Ei sunt de dreapta doar atunci când vor să atragă simpatii de partea lor”, a declarat liderul democrat liberal.
Ioan Bălan a mai precizat că democrat liberalii din Consiliul Local Suceava vor fi foarte atenţi la construcţia bugetară pentru anul 2014 şi vor susţine un buget racordat la nevoile oamenilor dar şi la cultură, sport şi alte activităţi importante pentru comunitate. „Spun asta având în vedere faptul că 2014 este un an electoral puternic în care avem alegeri europarlamentare şi prezidenţiale iar tendinţa celor de a USL din Consiliul Local va fi aceea de a încerca să facă proiecte şi să ia acele măsuri bugetare care să le aducă doar voturi de la electorat şi nu acele măsuri care să aibă la bază necesităţile şi nevoile sucevenilor. Vom fi foarte atenţi ne vom bate cu toate forţele”, a încheiat Bălan.

Bălan a prezentat bilanţul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava