• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Secretarul general al organizației județene a PDL, deputatul Ioan Bălan, susține că Alianța România Dreaptă (ARD) este singura forță politică a dreptei pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie baza ei fiind românii din clasa de mijloc. Bălan, care deține și funcția de secretar general adjunct al PDL la nivel național, a arătat că ARD s-a format pentru că România avea nevoie de o alianţă politică pro-europeană şi pro-democratică, hotărâtă să susţină puternic integrarea europeană a ţării şi să apere statul de drept în România. ”Forţele anti-europene şi anti-democratice au avansat puternic în România şi e nevoie de o opoziţie fermă faţă de ele”, a spus Ioan Bălan. Alianţa România Dreaptă, a subliniat deputatul PDL, adună toate curentele politice importante ale dreptei de astăzi. ”În ARD se întâlnesc democraţi de centru-dreapta, se întâlnesc liberali, creştin-democraţi, conservatori. ARD reprezintă fără niciun fel de îndoială dreapta românească. ARD reprezintă azi ceea ce reprezenta Alianţa DA acum 10 ani de zile – democraţie, capitalism, cotă unică, reformă, justiţie corectă”, a explicat Bălan.
”USL duce România pe un drum greşit, ARD îşi propune să îndrepte România”

Potrivit parlamentarului democrat liberal, alegerile din 9 decembrie reprezintă înfruntarea tradiţională dintre stânga şi dreapta: în stânga se află USL, iar în dreapta se află ARD. ”E o confruntare între cei care vor dezvoltarea României şi cei care vor să o ţină pe loc sau s-o întoarcă în trecut. USL duce România pe un drum greşit, ARD îşi propune să îndrepte România”, a spus Bălan. El consideră că baza politică a ARD este clasa de mijloc care trebuie să devină tot mai numeroasă. ”ARD consideră că românii din clasa de mijloc au nevoie de şanse, nu de pomeni. Românii din clasa de mijloc au nevoie de un stat care să facă ordine, să limiteze corupţia, să aducă cât mai multe reguli europene în România şi să-i lase pe cei harnici să prospere prin munca lor”, a mai spus Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat în colegiul 2 pentru Camera Deputaților ce cuprinde cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, orașul Salcea și comunele Adâncata, Ipotești, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava