MOPAN Suceava

Marea realizare a lui Ion Lungu şi a noii majorităţi create de el în Consiliul Local Suceava în jurul PSD este creşterea preţului gigacaloriei pentru cei racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, a unei gigacalorii care nu mai ajunge de două săptămâni la suceveni, a declarat duminică, preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan. „Marea realizare a lui Ion Lungu cu noua majoritate pe care a făcut-o în Consiliul Local Suceava alături de PSD este aceea de a creşte preţul gigacaloriei, a preţului pentru căldura şi apa caldă din sistemul centralizat. Marea şmecherie a lui Ion Lungu este că susţine că această creştere de tarif nu-i va afecta pe suceveni. Eu mă întreb dacă există majorare de tarif care să nu afecteze pe oameni? Acum vor plăti toţi sucevenii aceste majorări, inclusiv cei care nu sunt la sistemul centralizat”, a spus Bălan. Deputatul PDL a mai declarat că explicaţia primarului pentru majorarea tarifelor a fost că se va relua furnizarea apei calde şi a căldurii, dar că de fapt acest lucru nu s-a întâmplat şi că sucevenii cu taxele şi impozitele plătite la zi, unii chiar în avans, şi fără datorii la asociaţiile de proprietari, nu primesc nici apă caldă şi nici căldură. „De fapt, singura dorinţă a lui Ion Lungu a fost să demonstreze socialiştilor ce forţă are el în Consiliul Local”, a explicat Ioan Bălan care a subliniat că bugetul local a ajuns să fie folosit pentru consum, iar eventualele investiţii în dezvoltarea oraşului se fac cu împrumuturi.

Liderul PDL Suceava a remarcat că de doi ani de când Ion Lungu este alături de PSD, oraşul Suceava are probleme mari, cu apa caldă, cu căldura, cu iluminatul stradal, cu salubritatea, cu găurile din asfalt, cu trotuarele ocupate de maşini, cu stâlpi pe mijlocul pistei de bicicletă. „În doi ani de zile sucevenilor li s-a tăiat orice urmă de speranţă că vor putea trăi într-un oraş modern. Nimic din ceea ce trebuia rezolvat nu s-a soluţionat şi parcă din zi în zi sunt tot mai multe probleme nerezolvate. Asta arată lipsa de implicare şi de viziune în dezvoltarea şi modernizarea oraşului”, a spus Ioan Bălan. Liderul PDL a remarcat că Ion Lungu a început deja montarea instalaţiilor pentru Sărbătorile de iarnă în loc să se ocupe de problemele presante. „El vrea să atragă atenţia că vine iarna. Nu era cazul. Sucevenii  simt pe pielea lor frigul din case şi că nu au nici măcar apă caldă”, a conchis Ioan Bălan.

Bălan califică majorarea preţului la apă caldă şi căldură drept marea realizare a lui Ion Lungu şi PSD, 3.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava