MOPAN Suceava

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, marți, că alegerile parlamentare anticipate sunt necesare pentru că România are nevoie de o nouă majoritate parlamentară care să susțină un guvern care să poată acționa pentru dezvoltarea țării.

Ioan Bălan a explicat că anul 2020 este unul extrem de important în care se vor organiza alegeri locale, în urma cărora comunitățile locale își vor desemna reprezentanții care să dezvolte localitățile lor și alegeri parlamentare în urma cărora se va stabili majoritatea parlamentară care va susține noul guvern.

Deputatul liberal sucevean   a arătat că pentru ca procesul de dezvoltare atât la nivel local cât și la nivel național să aibă continuitate în următorii patru ani este necesară organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

„PNL este extrem de preocupat ca în următorii patru ani să avem o perioadă de dezvoltare serioasă, locală și națională, neîntreruptă de procese electorale. De aceea ne dorim ca alegerile parlamentare anticipate să fie organizate simultan cu cel de-al doilea tur al alegerilor locale. Cred că este cea mai bună soluție. Un foarte mare număr de primari, dar și Consiliile locale și Consiliile județene vor fi fost deja alese, iar în cel de-al doilea tur de scrutin ar fi doar un vot pentru desemnarea primarilor rămași în competiție, cât și pentru Parlament. După acest vot, până la alegerile europarlamentare din primăvara anului 2024 nu vor mai fi alte tururi de alegeri și este o perioadă propice de patru ani pentru realizarea proiectelor locale și naționale”, a spus Ioan Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava