Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava, Ioan Balan, care candidează pentru un nou mandat la alegerile din 6 decembrie, a declarat că modernizarea infrastructurii rutiere reprezintă o prioritate pentru PNL precizând că în 12 luni guvernarea liberală a modernizat peste 350 de kilometri de rețea de drumuri din care 90 de kilometri de autostradă și 260 de kilometri de variante de ocolire și drumuri naționale și a pregătit terenul pentru modernizarea a încă 620 de kilometri. 

Balan a explicat în detaliu ce au însemnat cele 12 luni de Guvernare liberală pentru infrastructura de transport din România: ”Peste 350 de kilometri de rețea de drumuri  modernizată din care 90 de kilometri de autostradă  (Autostrada Transilvania, Autostrada Lugoj-Deva, Autostrada Sebeș-Turda, Autostrada Moldovei) și 260 de kilometri de variante de ocolire și drumuri naționale  (în județe precum Bihor, Bacău, Suceava, Maramureș, Argeș). Peste 180 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres, variante de ocolire, drumuri naționale, pentru care s-au emis ordine de începere a lucrărilor în acest an (în valoare de aproximativ 1 miliard de euro)- Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea 1, Autostrada Transilvania, varianta de ocolire Timișoara Sud, drumul expres Craiova -Pitești. Peste 440 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres, variante de ocolire, drumuri naționale pentru care s-au semnat contracte de execuție  (în valoare de aproximativ 2 miliarde de euro) din care 192 kilometri de autostrăzi și drumuri expres (A3, Autostrada Sibiu-Pitești secțiunea 5, drumul expres Craiova-Pitești), 76 kilometri de variante de ocolire (Galați, Zalău, Tg. Jiu, București) și 173 de kilometri drumuri naționale (în județele, Vrancea, Botoșani, Bihor)”.

Bălan: ”În 12 luni guvernarea liberală a modernizat peste 350 de kilometri de rețea de drumuri și a pregătit terenul pentru modernizarea a încă 620 de kilometri”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava