MOPAN Suceava

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a declarat că ţinta electorală pentru alegerile locale din anul 2016 va fi câştigarea funcţiei de primar al municipiului reşedinţă de judeţ şi a majorităţii în Consiliul Local. Declaraţia a fost făcută în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare Local al PDL Suceava, în urma căreia Ioan Balan a fost ales lider al democrat liberalilor din municipiul Suceava. Deşi nu şi-a exprimat public intenţia de a candida pentru funcţia de primar al Sucevei, aşa cum s-a obişnuit până în momentul de faţă, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL a fost şi candidatul acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

În cadrul şedinţei de alegeri de sâmbăta trecută, Ioan Balan a ţinut să precizeze că „am emoţii, care nu vin din faptul că am fost ales preşedinte. Sunt emoţionat pentru că înţeleg că odată cu acestă funcţie de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL am o mare responsabilitate. Şi aceasta responsabilitate sunteţi dumneavoastră cei care sunteţi aici. Pentru că vin în faţa dumneavoastră şi vă spun că în 2016 Primăria Suceava va fi a PDL, iar majoritatea în Consiliul Local va fi a PDL. Iar asta înseamnă de fapt victoria noastră”. El a arătat că Organizaţia Municipal Suceava a PDL are în momentul de faţă cea mai puternică echipă dintre toate birourile politice ale partidelor sucevene, cu oameni pregătiţi în toate domeniile de activitate. „Sunt oameni hotărâţi să intre într-o echipă care în 2016 să dea în primul rând primarul, şi să dea majoritatea în Consiliul Local. Pentru că ce ar face primarul, oricând de hotărât şi de gospodar, oricât de doritor de a înfrumuseţa Suceava ar fi, dacă nu ar avea majoritate, şi toată ziua ar sta la mâna celor din opoziţie”, a precizat Ioan Balan.

În urma alegerilor de sâmbăta trecută, funcţiile de prim-vicepreședinţi ai PDL Suceava vor fi ocupate de Lucian Harşovschi şi Angela Zarojanu, secretarul general va fi Niculai Barbă, iar în funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Cristinel Creţu, Irina Vasilciuc, Mihai Creţeanu Camelia Grădinaru, Vasile Monacu, Liviu Cârlan, Bogdan Bicsi şi Ioan Bădeliţă. În funcţiile de preşedinţi zonali cu rang de vicepreşedinte au fost aleşi Gheorghe Onofrei Răileanu, Cătălin Petru Popescu, Mugur Ovidiu Corlăţan, Mihai Flutur, Monica Loredana Săndulescu, Bogdan George Păstrăv, Cristian Flutur şi Florin Iordan.

Balan: Obiectivele PDL pentru alegerile din 2016 sunt câştigarea Primăriei Suceava şi a majorităţii în Consiliul Local, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava