• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vicepreşedintele PDL pe regiunea de nord est, deputatul de Suceava Ioan Bălan, reclamă o acţiune a USL care în opinia sa se încadrează « în noua categorie a băieţilor deştepţi ». Bălan a făcut referire la sesiunea de depunere de proiecte pe măsura ajutorului de stat (minimis) pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri), sesiune care s-a încheiat miercuri, 28 august. El a explicat că această măsură prevede acordarea ajutoarelor de minimis pentru investițiile realizate de IMM-uri precum și pentru crearea de noi locuri de muncă. Înregistrarea proiectelor, a subliniat liderul democrat liberal, s-a făcut pe site-ul Ministerului de Finanţe în data de 28.08.2013 ora 8:30. „Până aici totul este în regulă, dar mai multe firme sucevene au reclamat la biroul parlamentar faptul că au fost pregătite să înregistreze on-line proiecte. Numai că, surpriză, pentru jumătate de oră site-ul Ministerului de Finanțe pe care se realiza această procedură, a fost blocat. În momentul deblocării acestuia se finalizase procedura de înregistrare a proiectelor”, a relatat Ioan Bălan. El a adăugat că finalizarea înregistrărilor proiectelor în cinci minute, este o acţiune ce poate fi evidenţiată cu succes în Cartea Recordurilor. „Aceste 5 minute au fost cele mai negre pentru firmele sucevene. Reprezentanții acestora au constatat că niciunul nu a reușit să acceseze site-ul Ministerului de Finanțe în perioada de înscriere”, a spus Bălan. Parlamentarul democrat liberal consideră că instituțiile abilitate ale statului  ar trebui să se sesizeze dacă nu cumva au fost acceptate doar firmele „care trebuie”. « Se pare că USL s-a întors la vechile metehne specifice anilor 2000-2004 când erau date anumite facilități vamale pe perioada determinată de care beneficiau tot firmele „care trebuie”. Aceste acțiuni se încadrează în noua categorie a „băieților deștepți” », a conchis deputatul Ioan Bălan.

Bălan reclamă o acţiune a USL din categoria “băieţilor deştepţi”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava