• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Secretarul general al organizației județene a PDL, deputatul Ioan Bălan, îşi lansează vineri, 19 octombrie, în mod oficial candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un nou mandat în colegiul uninominal 2 pentru Camera Deputaţilor, colegiu care cuprinde cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, oraşul Salcea şi comunele Pătrăuţi, Mitocu Dragomirnei, Adâncata şi Ipoteşti. Evenimentul va avea loc în cartierul Burdujeni în spaţiul în care a funcţionat fostul hypermarket Billa acolo unde sunt aşteptaţi peste 1.200 de delegaţi. Potrivit deputatului Ioan Bălan, la lansarea sa vor fi prezenţi liderul organizaţiei judeţene a PDL, Gheorghe Flutur, care candidează la Senat în colegiul 2 Suceava, primarii din toate localităţile colegiului 2 pentru Camera Deputaţilor iar din partea conducerii centrale a partidului prim vicepreşedintele Cezar Preda.

De menţionat că Cezar Preda va transmite mesajul liderului naţional al PDL, Vasile Blaga, care nu poate fi prezent din cauza suprapunerii evenimentului de la Suceava cu Congresul Partidului Popular European de la Bucureşti. “Sunt mulţumit că am reuşit să fac ceea ce am promis în 2008. Totodată sunt foarte bucuros că reprezint un colegiu în care toţi primarii sunt de aceeaşi culoare politică (nr-PDL) şi care la alegerile locale din vara acestui an au scos cel mai bun scor politic din judeţ peste 50% pentru preşedinte de Consiliu Judeţean şi peste 52% pentru primari. La lansare vor participa în jur de 1.200 de delegaţi de pe fiecare secţie de votare ştiut fiind faptul că PDL are ca organizaţie de bază organizaţia pe secţie de votare”, a declarat Bălan care la nivel național deține funcția de secretar general adjunct. Este de precizat faptul că Ioan Bălan este primul candidat care se lansează în mod oficial în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava