Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto20 poze în acest set

Reabilitarea drumului care leagă municipiul Suceava de satul Lipoveni din comuna Mitocu Dragomirnei reprezintă principalul obiectiv al deputatului PDL, Ioan Bălan, promis sătenilor pentru următorul său mandat de parlamentar. Ioan Bălan, care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în colegiul 2 pentru Camera Deputaților ce include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, orașul Salcea și comunele Mitocu Dragomirnei, Adâncata, Pătrăuți și Ipotești, s-a aflat sâmbătă în campanie în satul Lipoveni alături de liderul județean al PDL, Gheorghe Flutur, care candidează la Senat în colegiul 2 Suceava și de primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuț Solcanu. ”Vreau să-i asigur pe cetățenii satului Lipoveni de bunele mele intenții așa cum primarul a dovedit în acești patru ani că este alături de ei nu numai cu vorba ci și cu fapta prin proiectele care s-au dezvoltat aici. Cred în parteneriatul nostru puternic și în viitor și faptul că avem un parteneriat bun și cu primarul Ion Lungu la Suceava sperăm să rezolvăm și problema aceasta care chiar e o problemă pentru satul Lipoveni și anume reabilitarea drumului care leagă satul de municipiul Suceava. Chiar dacă primarul comunei ar dori să investească acolo nu poate având în vedere că din patru kilometri de drum aproximativ 3,6 kilometri sunt în proprietatea municipiului Suceava. Sperăm ca și cu sprijinul primarului Lungu să rezolvăm problema”, a spus Bălan.

Flutur: ”Nu am venit aici doar în campania electorală”

Obiectivul deputatului Bălan pentru satul Lipoveni a fost preluat și de liderul PDL Gheorghe Flutur. Flutur speră ca pe 9 decembrie lipovenii să dea un vot masiv pentru candidații ARD. ”Nu am venit aici doar în campania electorală. Le știm problemele oamenilor și încercăm să-i ajutăm. E foarte important că primarul este cu noi. Și noi suntem cu el și cu oamenii de aici. Lipoveniul este un sat cu minorități pe care le-am respectat la fel ca pe români. Ei sunt legumicultori prin tradiție și atunci când au avut nevoie la in undații, când au avut nevoie de drumuri, de poduri am pus umărul și i-am ajutat. Le cer azi un vot pentru 9 decembrie și sunt convins că ne vor da votul pentru că așteaptă de la noi foarte multe lucruri în viitorul mandat. Ne străduim și eu și domnul deputat Bălan să facem din această zonă aflată la o zvîrlitură de băț de Suceava o localitate civilizată. Oamenii au nevoie de apă, de canalizare în viitor și proiectele europene sper să ajungă și aici”, a spus Flutur.

Investiții de milioane de euro în satul Lipoveni cu sprijinul lui Bălan și Flutur

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuț Solcanu, a ținut să precizeze că în patru ani de zile în satul Lipoveni s-au făcut investiții de milioane de euro cu sprijinul lui Ioan Bălan și Gheorghe Flutur. ”În urmă cu patru ani din satul Lipoveni am început campania electorală pentru că era un sat cu foarte multe probleme. După patru ani de zile în această localitate s-au făcut investiții de milioane de euro. S-a investit într-un pod, s-a investit într-un drum și intenționăm să facem și alte investiții. De aceea solicităm cetățenilor satului Lipoveni să ne sprijine în alegerile parlamentare pentru ca atât domnul deputat Bălan cât și domnul Flutur să ne reprezinte mai departe în forurile superioare așa cum au făcut-o în mandatul trecut. Cu ajutorul lor am făcut aceste investiții în satul Lipoveni”, a afirmat Dănuț Solcanu.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava