MOPAN Suceava

Deputatul PDL Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat în colegiul nr. 2 Suceava şi Gheorghe Flutur, care candidează pentru o funcţie de senator în colegiul nr 2 Suceava, s-au aflat marti în mijlocul locuitorilor din Adâncata. Alături de primarul acestei comune, Viorel Cucu, şi de echipa de campanie, Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur au mers la casele cetăţenilor din Adâncata pentru a discuta cu ei, pentru a le afla problemele, dar şi pentru a le prezenta programul electoral şi proiectele pe care le vor susţine în mandatul de parlamentar. Cei doi candidaţi ARD au primit asigurări din partea primarului din Adâncata că au tot sprijinul său pentru a obţine posturile de deputat şi senator, Viorel Cucu anunţând că este convins că alegătorii din Adâncata vor vota majoritar pentru Ioan Bălan deputat şi Gheorghe Flutur senator. „Le mulţumesc pe această cale domnului preşedinte Gheorghe Flutur şi domnului deputat Ioan Bălan, care în 2008 au avut încredere în mine şi mi-au acordat şansa de a candida din partea PDL pentru funcţia de primar, fiind foarte aproape să câştiga alegerile. Am reuşit să câştig funcţia de primar în 2012 şi vreau să subliniez că îi susţin cu toată tăria, pe Gheorghe Flutur ca senator, şi pe Ioan Bălan ca deputat. Am încredere în ei, iar comuna Adâncata este alături de Gheorghe Flutur şi de Ioan Bălan pentru a fi aleşi. Sunt sigur că Adâncata merită să continue parteneriatul pe care l-am început eu ca primar cu domnul preşedinte Gheorghe Flutur, ca senator, şi cu domnul Ioan Bălan ca deputat. Iar pe 9 decembrie, Adâncata va vota majoritar Gheorghe Flutur senator şi Ioan Bălan deputat”, a spus Viorel Cucu.

 

Ioan Bălan: „Suntem cu inima aproape de cetăţenii comunei Adâncata”
La rândul său, deputatul Ioan Bălan, a spus că Adâncata este o comună care îi este „foarte dragă”, subliniind că se bazează pe votul alegătorilor de aici. Ioan Bălan a mai adăugat că Adâncata are în momentul de faţă un primar hotărât să facă lucruri bune, şi care împreună cu el şi cu Gheorghe Flutur va putea să realizeze proiectele pe care cetăţenii comunei şi le doresc.
„Mă bazez foarte tare pe comuna Adâncata. Am avut diverse acţiuni aici, ştiu cum gândesc şi cât de aproape ne sunt nouă cetăţenii din această comună. Mă bazez pe votul lor şi cred că pe 9 decembrie atât eu, cât şi Gheorghe Flutur vom obţine un vot care să situeze comuna Adâncata în topul localităţilor din acest colegiu”, a precizat Ioan Bălan. El a adăugat că deşi vremea de afară este destul de rece, „noi suntem cu inima aproape de cetăţenii comunei Adâncata”.

 

Flutur: “Am făcut multe lucruri pentru această zonă, dar dorim să facem şi mai multe”
Prezent la întâlnirile cu alegătorii din Adâncata, candidatul ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să sublinieze faptul că această comună este un exemplu prin parteneriatul dintre primarul Viorel Cucu şi deputatul Ioan Bălan. Flutur a spus că în calitate de parlamentar va susţine primăria din Adâncata pentru realizarea proiectelor de care cetăţenii au nevoie, printre acestea numărându-se extinderea reţelei de apă şi canalizare şi modernizarea drumurilor.
„Am făcut multe lucruri pentru această zonă, dar dorim să facem şi mai multe. Oamenii şi primarul aşteaptă multe de la noi. Şi vreau să spun că primarul Viorel Cucu este un om harnic ş a avut un parteneriat model cu deputatul Ioan Bălan cu care eu mă mândresc. Şi îi rog pe cetăţenii din Adâncata să se gândească la vremurile care au trecut şi la cum au fost alături de ei aceşti oameni. Şi eu am fost alături de ei şi dorim o echipă care să plece la Bucureşti la Camera Deputaţilor şi la Senat, care să ştie exact ce îi doare pe cei din Adâncata. Această comună este la un pas de Suceava şi are nevoie de dezvoltare”, a declarat Gheorghe Flutur. El a adăugat că atât el, cât şi deputatul Ioan Bălan, vor avea o campanie în care vor discuta direct cu cetăţenii, pentru a afla problemele pe care aceştia le au, pentru a le găsi rezolvare. „Aşa am ales să facem campanie în judeţul Suceava şi aici în Adâncata. Încă o dată vreau să felicit această echipă. Şi ar trebui să ia şi alţii exemplul acestei campanii la firul ierbii. Nu se poate veni doar cu vocea unui candidat, fără să vină şi originalul să-l vadă oamenii la poartă, să stea de vorbă cu ei, să simtă ceea ce este de simţit, pentru a putea să facem ceva concret pentru oameni. Felicitări locuitorilor din această comună şi cu tot respectul le cerem un vot pentru Camera Deputaţilor şi Senat, pentru Alianţa România Dreaptă, cu semnul inima, undeva pe buletinul de vot în dreapta sus”, a mai spus Gheorghe Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava