Concert pascal
MOPAN Suceava

Casa de Cultură „Alexandru Arșinel” Dolhasca a găzduit vineri, 2 noiembrie 2018, cel mai așteptat eveniment al începutului de an școlar, Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca.

”Mask off!” a fost tema spectacolului plin de culoare și dinamism, în care s-au aventurat zece perechi de elevi talentați și frumoși. Probele bobocilor (defilare, vals, dicție, dans modern, proba la alegere și proba surpriză) au alternat cu momente artistice pregătite de elevii Liceului Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca, ansamblul folcloric Străjerii din Dolhești și Ansamblul Bucovina, artista de origine libaneză Rawanne – invitatul special al manifestării, prezentate cu tact și eleganță de elevii moderatori Apetrei Denisa și Petrică Radu.

Secvențe sensibile de interpretare muzicală, dansuri folclorice, îndrăznețe momente rap și gipsy, dansuri moderne, dansul umbrelor, ingeniosul dans în oglindă ”Eu și copilăria mea” au provocat aplauze binemeritate și strigăte tumultuoase de apreciere și încurajare.

Cei care au reușit să impresioneze în mod decisiv juriul și publicul, Miss și Mister Boboc, au fost desemnați elevii Pelin Ancuța și Pașnicuțu Alex, iar premiile oferite de sponsori au constat în cursuri gratuite pentru școala de șoferi și premii materiale. De asemenea, toți elevii participanți au fost recompensați cu diplome și premii materiale din partea sponsorilor: Primăria Dolhasca, Consiliul local Dolhasca, Școlile de șoferi S.C. ”Auto Gabi” și ”Adi Pandelea” Suceava, Romfur Fălticeni, S.C. ”Avastar” SRL Liteni, Balastiera Lespezi, Cabinet dr. veterinar Vasiliu Vicențiu Sorin, Irimia Studio, Florăria Maria, Comitetul de Părinți al Liceului Dolhasca, ”Haiducul” Fălticeni, Electroaxa SRL, Apetrei Liliana și Grigoraș Carmen (make-up și coafură).

„Reușita evenimentului a depins într-o măsură semnificativă de coordonatorii acestuia, profesorii diriginți ai claselor terminale de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca Violeta Crăciun, Cristina Mușilă și Adrian Ungureanu, cu sprijinul domnilor directori Constantin Tanasă și Cristina Drehuță”, a declarat consilier educativ, prof. Anisia Cigoli.

Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca, 8.7 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (6 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava