Concert pascal
MOPAN Suceava

110.000 de lei vor fi cheltuiţi de la bugetul Consiliului Județean pentru participarea la două evenimente externe organizate de regiuni partenere. Este vorba de Zilele Regiunii Schwaben-Germania și de Târgul Internațional Agricol din Libramont- Belgia. Suma a fost aprobată în ultima ședință a deliberativului județean. Pentru deplasarea  la Augsburg au fost alocați 20.000 de lei. Delegația suceveană va cuprinde 18 persoane.

”În perioada 26 iunie-3 iulie, Regiunea Schwaben va desfășura mai multe acțiuni în cadrul proiectului de incluziune socială pentru persoanele cu dizabilități la care vor participa toți partenerii regiunii (Cernăuți, Suceava și Mayenne). Acțiunea se înscrie în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Regiunii Schwaben. Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava a propus participarea la acest eveniment din Schwaben a 8 beneficiari și 7 insoțitori din cadrul Complexului de Recuperare Neuro-Psiho Motorie „Blijdorp- O Nouă Viață” din Suceava și Servicii Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului, care vor prezenta expoziții cu produse realizate în ateliere de lucru precum măşti tradiţionale, tablouri, mărţişoare, felicitări, semne de carte, pernuţe ţesute”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Rădulescu, iniţiatorul proiectului de hotărâre de CJ.

Pentru deplasarea la Libramont-Belgia au fost alocaţi 90.000 de lei. Delegaţia judeţului Suceava care va participa la Târgul Internaţional Agricol, va fi alcatuită din 20 de persoane, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi ai altor instituţii publice din judeţ, 2 translatori şi 2 conducători auto.

”Consiliul Judeţean Suceava a întreprins, în ultimii ani, demersuri pentru sprijinirea fermierilor din judeţ, printre acestea numărându-se constituirea Consiliului Consultativ în domeniul agriculturii, realizarea unui schimb de experienţă cu membrii cooperativei CAVAC din Franta şi înfiinţarea Cooperativei Agricole Bucovina pe data de 22 octombrie 2014. În continuarea acestor demersuri, în perioada 22-25 iulie 2016, se va organiza o vizită de lucru în Provincia Luxemburg la Târgul Internaţional Agricol de la Libramont, urmare a invitaţiei primită de la Guvematorul Provinciei Luxemburg. Acesta este unul din cele mai frecventate târguri în aer liber din Europa, o expoziţie care atrage anual peste 220.000 vizitatori, 800 de expozanţi şi 5.000 de mărci, pe o locaţie de peste 300.000 mp. Evenimentul are ca temă ,,ruralul” şi presupune numeroase domenii. Participarea unei delegaţii a judeţului Suceava la acest târg va consolida legăturile existente între cele două regiuni, la bază stând înţelegerea de cooperare între Judeţul Suceava şi  Provincia Luxemburg încheiată în data de 7 aprilie 2015”, a explicat Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava