Concert Pascal

Consiliul Local Suceava a hotărît să aloce alte 80.000 de lei pentru ediţia 2013 a Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”. Decizia a fost luată într-o şedinţă extraordinară care a avut loc astăzi dimineaţă şi a durat doar cîteva minute. Din bugetul local pe 2013 s-au mai alocat 20.000 de lei pentru Festivalul de Artă Medievală. Banii au fost folosiţi pentru cumpărarea unor piese de recuzită. Festivalul se va derula între 15 şi 18 august, la Cetatea de Scaun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
  • http://SiteWeb... dorin

    Cam multe fonduri cheltuie dir.Muzeului ,pe LESE,PE FSTIVALURI.SA nu mai ceara din bugetul primariei sa-si faca spectacole din incasari.

  • http://SiteWeb... cetatean

    As ruga pe d-l primar sa faca ca in Cluj,sa ceara parerea cetatenilor ce sa faca cu banul public ,banul cetatenilor suceveni.De exemplu eu stau pe LALELELOR In praf ,mizerie si caini in urma lucrarilor de spargere si bataie de joc si d-lui da bani pe festivaluri de tot felul in oras de care beneficiaza cu totul alti cetateni.Nu mai vreau spectacole,paranghelii .Vreau un oras curat ,frumos in limita bunului simt atat pentru mine cat si pt. copiii mei.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava