• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Toate căminele culturale din comuna Cornu Luncii vor fi dotate cu mobilier nou și instalații audio-video în baza unui proiect cu fonduri europene promovat de administrația locală. Proiectul în valoare de 350.000 de euro a fost depus la finanțare de Primăria Cornu Luncii prin Programul Național pentru Dezvoltare Rurală.

Primarul comunei, Gheorghe Fron, a anunțat că a fost înștiințat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale că proiectul a fost aprobat la finanțare urmând ca în perioada care vine să fie semnat și contractul. ”Vom semna contractul de finanțare în perioada următoare după care vom demara rapid procedurile de licitație pentru achiziționarea echipamentelor. Vom dota căminele culturale dar și biblioteca cu mobilier nou, cu instalații de sunet și video atât de necesare pentru activitățile culturale și nu numai pe care le desfășurăm în comună”, a declarat Fron. Amintim că recent Primăria Cornu Luncii a mai semnat un contract de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea drumului comunal din satul Păiseni în lungime de un kilometru. Contractul a fost semnat miercuri, 30 mai, de primarul Gheorghe Fron la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Iași comuna urmând să primească o finanțare nerambursabilă de 456.551 de lei adică în jur de 98.000 de euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava