MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava suplimentează fondurile pentru evenimentul de referință din acest an realizat în parteneriat cu Mănăstirea Putna, „Serbarea de la Putna” 150 de ani – Continuitatea unui ideal”. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

”Prin Hotărârea Consiliului Județean Suceava nr.60/29.04.2021 a fost aprobat Acordul de asociere între Județul Suceava prin Consiliul Județean Suceava, Muzeul Național al Bucovinei, Centrul Cultural „Bucovina”, Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, Comuna Putna și Mănăstirea Putna, pentru organizarea și desfășurarea activităților de aniversare a 150 de ani de la „Serbarea de la Putna”. Potrivit Acordului de asociere, inițial a fost alocată Mănăstirii Putna suma de 646.000 lei din bugetul propriu al județului Suceava pentru finanțarea cheltuielilor ocazionate de organizarea și desfășurarea acțiunilor descrise în Acord. Întrucât amploarea manifestărilor și interesul publicului de participare la acțiunile aniversare au generat costuri suplimentare, la solicitarea Mănăstirii Putna propunem suplimentarea bugetului alocat cu suma de 131.750 lei. În mare parte sumele vor fi destinate cheltuielilor aferente reeditării Primului Congres al Studenţilor Români de Pretutindeni, Putna, 1871”, a explicat Flutur.

Bani mai mulți de la Consiliul Județean pentru aniversarea a 150 de ani de la „Serbarea de la Putna”. Flutur: ”Este evenimentul de referință din acest an”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava