• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consiliul Județean întrunit joi în ședință ordinară a aprobat alocarea sumei de 100.000 de lei Muzeului de istorie a Bucovinei pentru remedierea infiltrațiilor care au apărut la pereții din subsolul clădirii, în Sala Tezaur și la baza fundației, precum și prelungirea termenului de finalizare a investiției, de la 30 iunie până la 1 noiembrie a.c..

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a prezentat un raport al unei comisii tehnice, din care reiese că imobilul a fost afectat din cauza băltirii apei în șantierul de pe strada Ștefan cel Mare, din fața muzeului. Flutur a arătat că a avut un comandament de lucru cu constructorul care se ocupă de restaurarea muzeului, cu cel care face reabilitarea străzii Ștefan cel Mare, cu proiectantul și diriginții de șantier și a solicitat ca lucrările de modernizare a străzii să se încheie cât mai repede. ”Din cauza umidității, nu putem muta patrimoniul mobil în sălile de la subsol și vorbim aici de un patrimoniu mobil în valoare de 50 de milioane de euro. Este o clădire excepțională și sper să remediem problemele cât mai repede”, a spus Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava