Concert pascal
MOPAN Suceava

Regii colindelor, Paul Surugiu – Fuego, Ştefan Bănică şi Ştefan Hruşcă şi-au anulat concertele de colinde din luna decembrie, după ce ani de zile i-au colindat pe scenă pe români. Anul acesta, cei trei artişti vor colinda acasă, alături de cei dragi. Fuego face Crăciunul în premieră cu familia, după 15 ani în care a muncit şi a mers la colindat prin ţară cu spectacolele sale, notează click.ro.

”După 15 ani mi-am anulat turneul de colinde din luna decembrie, care trebuia să înceapă exact de Ziua Naţională. Trebuiau să fie 35 de oraşe mari ale României, în cele mai mari săli de spectacole, oamenii au rămas dezamăgiţi. Nu pot decât să mă urmărească pe canalul meu de YouTube, unde am lansat două cântece noi acum în luna decembrie, unul se cheamă, «Glas de colindă», al doilea «E Crăciun». Din păcate, după 15 ani, în luna decembrie nu am nici un spectacol.”, a declarat Fuego pentru Click!.

Ştefan Hruşcă îi colindă pe români de mai bine de 30 de ani, dar susţine spectacole de colinde în luna decembrie din anul 1991. Anul acesta urma să susţină cel de-al 28-lea an de turneu de colinde în ţară şi la Bucureşti pe data de 21 decembrie. Turneul a fost anulat.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/regii-colindelor-mai-tristi-ca-niciodata-someaza-de-craciun

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava