Concert pascal
MOPAN Suceava

Jeff Bezos a făcut o achiziție uluitoare, un superyacht în valoare de 500 de milioane de dolari, al doilea cel mai mare din lume, dar pare-se că are ghinion și s-ar putea să nu se bucure de „bijuteria” lui, în largul mării. Planurile lui Jeff Bezos de a demonta un pod istoric din Olanda pentru a putea să își scoată yachtul din port, în largul mării, au fost date peste cap de o serie de localnici care s-au plâns, potrivit click.ro. Oceanco, o companie din Alblasserdam, a construit superyachtul CEO-ului Amazon și transmite acum, în cadrul unui comunicat, că va opri, cel puțin pentru moment, planurile de a demonta podul Koningshavenbrug din Rotterdam, se arată în Daily Mail.

Superyacht-ul CEO-ului Amazon ar fi trebuit să fie lansat la apă în acest an, iar documentele arată că, din cauza dimensiunilor sale, nu poate ajunge în largul mării decât dacă podul este demontat și reparat apoi. Cetățenii nu au trecut cu vederea acest fapt, iar unul dintre ei a organizat un eveniment, pe Facebook, unde a invitat mai multe persoane să arunce cu ouă stricate în vasul de jumătate de miliard de dolari. Aproape 4.000 de oameni s-au arătat interesați de această idee, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/banii-nu-cumpara-fericirea-jeff-bezos-a-vrut-sa-639748.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava