MOPAN Suceava

Fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, „i-a dat aprobarea” lui Drake să îl interpreteze într-un film biografic.

Declaraţia nu este întâmplătoare, deoarece rapper-ul spusese cu 10 ani în urmă că „scopul său în viaţă este să îl joace pe al 44-lea preşedinte SUA”. Discuţia lui Barack Obama cu presa a venit în contextul lansării cărţii sale, ‘A Promised Land’, care a debutat pe 17 noiembrie şi a vândut 1.7 milioane de exemplare în doar o săptămână.

Barack Obama a discutat cu cei de la Complex News în cadrul unui interviu cu Chris Morman, care l-a întrebat pe fostul şef de stat dacă este de acord ca Drake să îl joace într-un film biografic. Fostul președinte a spus, potrivit contactmusic.com: „Voi spune în felul următor, Drake pare capabil să facă orice își propune. Este foarte, foarte talentat. Așadar, dacă va veni timpul, iar el este pregătit…”

Barack Obama a ținut să precizeze că Drake are „și aprobarea” fetelor lui, Malia, în vârstă de 22 de ani, și Sasha, în vârstă de 19 ani. „Drake are, cel mai important, cred, aprobarea familiei mele. Le suspectez pe Malia și pe Sasha că ar fi încântate.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava