Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a declarat că și în acest an se va organiza Festivalul Internațional al Obiceiurilor de Iarnă, în cadrul programului „Crăciun în Bucovina 2021”. „Vrem să păstrăm și să punem în valoare tradițiile fără a încalcă în niciun fel restricțiile. Formatul festivalului va fi în acest an diferit, pentru a se respecta deciziile sanitare din pandemie”, a spus Niculai Barbă. El a arătată că festivalul va fi organizat fizic, în data de 31 decembrie, în mai multe localități din județ, în municipiul Suceava urmând să fie prezente formații reprezentative din întregul județ.

„Amploarea festivalului va fi la fel ca în anii pre-pandemie, dar formațiile vor face prezentări pe raza întregului județ. Fiind organizat în 31 decembrie ne dorim ca reprezentațiile să încânte și turiștii veniți în diferitele localități din județ.

Vor fi acțiuni fizice și online în mai multe localități printre care Gura Humorului, Siret, Câmpulung Moldovenesc, Liteni, Fălticeni, Dolhasca, Mănăstirea Humorului, Suceava și Drăgușeni”, a afirmat vicepreședintele CJ Suceava. El a adăugat că în cadrul programului „Crăciun în Bucovina 2021” au fost stabilite câteva repere. Astfel, în 24 decembrie Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” va prezenta începând cu ora 17:00 un concert online de colinde, iar în 25 decembrie un concert folcloric online.  În data de 31 decembrie, între orele 11:00-13:00, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava se va desfășura Festivalul Internațional „Obiceiuri de Iarnă”, susținut de formații tradiționale și Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”. De asemenea, în prima zi a Anului Nou, de la ora 14:00, Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” va prezenta, începând cu ora 14:00, un concert folcloric online intitulat „La cumpăna dintre ani”.

Programul complet al manifestărilor „Crăciun în Bucovina 2021” va fi definitivat și prezentat în zilele următoare.

Barbă anunță că anul acesta va fi organizat Festivalul Internațional al Obiceiurilor de Iarnă. Spectacolele de tradiții și obiceiuri vor avea loc în mai multe locații din județ, 9.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava