Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a declarat, vineri, că numărul rezervărilor făcute de turiști pentru perioada Sărbătorilor Pascale la pensiunile și hotelurile nu au scăzut ca urmare a conflictului militar din Ucraina. „Din fericire în Bucovina nu se întâmplă cum s-a întâmplat în Maramureș, în sensul în care o parte din cei care și-au rezervat bilete pentru Paște au renunțat la rezervări. Aici în Suceava, în Bucovina numărul celor care doresc să ne viziteze și să petreacă Sfintele Sărbători de Paște, aici unde avem cele opt biserici UNESCO, este din ce în ce mai mare”, a spus Niculai Barbă. El a precizat că în momentul de față procentul de ocupare al structurilor de primire turistică din județul Suceava este de 60% iar tendința este de creștere.

„Nu știu să spun care este cel mai potrivit termen pentru momentul în care ești la slujba de Înviere într-o biserică din Bucovina. Este ceva pe care eu știu că nu îl pot simți în altă parte. Și în afară de asta aici avem gastronomia, toate tradițiile și obiceiurile care țin de Sărbătorile Pascale, pe care le regăsești în Bucovina nealterate”, a mai afirmat Niculai Barbă.

Barbă: În Bucovina nu se anulează rezervările de Paște ale turiștilor ca urmare a războiului din Ucraina. Din contră, numărul acestora crește, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava