Comenzi MOPAN Suceava

La data de 22 ianuarie ora 15:38, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Marginea, polițiștii din cadrul Poliției Rădăuți – Compartimentul Rutier au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire unui autoturism ce se deplasa pe DN 17 A, având direcția de deplasare către Sucevița și care a fost înregistrat cu aparatul radar rulând cu viteza de 78 km/h în interiorul localității, pe sector de drum cu limitare de viteză la 50 km/h.

S-a procedat la identificarea și legitimarea conducătorului auto, stabilind faptul că este un bărbat cu domiciliul în Marginea ce se afla singur în autoturism. Ca urmare a verificărilor efectuate asupra documentelor vehiculului în cauză, cât și ca urmare a interogării bazelor de date ale Poliție Române, s-a constatat faptul că vehiculul nu era înmatriculat, autorizația de circulație provizorie fiind expirată.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînamtriculat”, ce va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Poliției Rădăuți – Compartimentul Rutier.

Bărbat din Marginea prins conducând o mașină neînmtriculată după ce a depășit viteza legală, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava