MOPAN Suceava

Un echipaj de politie din cadrul Sectiei 15 Politie Rurala Vatra Dornei, a oprit pentru control autoturismul condus de catre un barbat din comuna Panaci, pe DJ 174. Cu ocazia interogarii bazelor de date cu privire la situatia permisului de conducere, s-a constatat ca șoferul din comuna Panaci nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Fiind efectuate verificari  în bazele de date, s-a stabilit ca numarul de înmatriculare al vehiculului a fost atribuit unui alt autoturism.

Se efectueaza cercetari sub  aspectul savarșirii unei infractiuni de ,,punerea în circulatie a unui vehicul neînmatriculat”, o infractiune de „punerea în  circulatie a unui vehicul cu numar fals de înmatriculare” și a unei infractiuni de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, fapta prevazuta de art. 335 alin. 1 din Codul Penal.

În cauza s-a dispus masura retinerii pe o perioada de 24 de ore a oferului acesta fiind introdus în arestul l.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava