MOPAN Suceava

Joi, 6 ianuarie, la ora 16:45, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Calea Transilvaniei din localitate, autoturismul condus de un bărbat din comuna Șaru Dornei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din comuna Șaru Dornei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, autoturismul condus fiind proprietatea altei persoane care nu avea la cunoștință despre faptul că, acesta l-a luat spre a-l conduce pe drumurile publice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” şi ,,furt în scop de folosinţă”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul din comuna Șaru Dornei a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava