Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat fără permis de conducere s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în timp ce se afla la volan. Duminică, în jurul orei 22.25, în timpul exercitării atribuţiunilor de serviciu, un echipaj din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale a oprit pentru control autoturismul care se deplasa pe str. Lalelelor.

În timpul controlului controlului, lucrătorii de poliţie au stabilit că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 34 ani, iar pe scaunul din dreapta faţă se aflaun tânăr, de 25 ani, ambii localnici. Autoturismul aparţinea mamei pasagerului.

Având în vedere că șoferul emana halenă alcoolică, lucrătorii din cadrul SAS au solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului Rutier Suceava în vederea testării celui în cauză cu aparatul etilotest.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că șoferul avea o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”  şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Ambele persoane au fost sancționate la OM 3/2020  cu 2000 lei fiecare, având în vedere că nu aveau declarația pe proprie răspundere privind deplasările

Bărbat fără permis, prins beat la volanul unei mașini pe str. Lalelelor din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava