Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei echipaje de salvatori de la Garda de Intervenție Gura Humorului și de la Detașamentul de Pompieri Suceava au intervenit în oraşul Frasin cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD pentru salvarea unui bărbat care a fost surprinsă de un mal de pământ. Bărbatul făcea parte dintr-o echipă de muncitori care lucra la un șanț de canalizare, care avea o adâncime de aproximativ 3 metri. La un moment dat, un mal de pământ s-a surpat bărbat și l-a îngropat până la umeri. Şansa bărbatului a fost că unul dintre colegii său, care lucra pe un excavator, a avut prezență de spirit și a folosit cupa utilajului pentru a bloca restul de pământ, care ar fi putut să îl îngroape în totalitate. Intervenţia acestuia i-a salvat viaţa bărbatului din şanţ.


„La sosirea echipajelor, victima avea doar capul și o mână la suprafață, dar era conștientă și cooperantă. De altfel, pe timpul întregii operațiuni de extragere, tânărul a comunicat în permanență cu salvatorii și a ascultat indicațiile primite, lucru ce a ușurat misiunea pompierilor militari. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, dar și al unui alt excavator, salvatorii au început manevrele de extragere, concomitent cu administrarea de oxigen victimei”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.
După aproximativ o oră, tânărul a fost extras în totalitate și a fost preluat de pompierii paramedici SMURD, care l-au transportat la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului din Gura Humorului, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava