• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat a fost rănit după ce motocicleta pe care se afla s-a răsturnat. Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază pe un drum judeţean din afara localităţii Frătăuţii Vechi. Motocicleta era condusă de un tânăr de 21 ani, din comuna Frătăuții Noi, iar într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum și a lipsei experienței în conducere a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, răsturnându-se pe terenul viran din afara părții carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat de 53 ani, din comuna Volovăț, pasager pe motocicletă.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar plăcuța cu numărul de înmatriculare nu aparține motocicletei în cauză, aceasta fiind neînmatriculată.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărului i s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava