Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat a suferit leziuni grave după ce maşina în care se afla a fost lovită de un excavator. Accidentul a avut loc marţi pe o stradă din oraşul Liteni. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, un bărbat de 50 de ani, din localitate, nu s-a asigurat la manevrarea unui excavator neînregistrat şi a lovit cu cupa, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Vultureşti.
În urma accidentului un bărbat de 37 de ani, din localitate, pasager în autoturism, a suferit leziuni grave şi a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele situații, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 50 de ani este angajat al unei societăţi comerciale în funcţia de mecanic maşini şi utilaje pentru construcţii, iar în momentul producerii accidentului executa lucrări de excavare a pământului pe marginea străzii respective.
Totodată, din verificări polițiștii au stabilit faptul că, societatea executa lucrări de modernizare a drumului, fără avizul poliției și fără a fi semnalizate corespunzător, conform prevederilor legale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „efectuarea de lucrări neautorizate în zona drumului public”, iar pentru efectuarea de lucrări în zona drumului public fără avizul poliţiei, executantul lucrării a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 republicată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava