Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu puține au fost scandalurile de infidelitate care au zguduit showbiz-ul autohton, fie că a fost vorba de divoțuri răsunătoare sau de relații extraconjugale care au durat aproapte două decenii. Click! vă prezintă doar câteva dintre cele mai cunoscute povești ale unor bărbați celebri care au fost prinși cu amantele.

Victor Pițurcă a avut o relație extraconjugală de 16 ani cu Vica Blochina, între 1995 și 2011. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Vica lucra ca dansatoare la barul Melody, din București. Aventura lor a ieșit la iveală după ce lituaninca l-a dat în judecată pe antrenor, pentru a îl recunoaște pe fiul lui, Edan, născut în 2007. În 2012, instanța a decis că Pițurcă trebuie să îi plătească pensie alimentară băiatului. De atunci, relația tată-fiu s-a îmbunătățit drastic, iar acum Edan s-a mutat la Pițurcă și este foarte apropiat de antrenor. Nu o dată, Vica a spus că Pițurcă a fost marea ei iubire și s-ar fi măritat cu el, dacă acesta ar fi divorțat de soția sa, Maria.

Ciprian Marica nu a fost vreodată ușă de biserică. Fosta sa iubită Ilinca Vandici a declarat, la un moment dat, că fostul fostbalist i-a fost infidel și, așa cum au arătat imagini apărute în 2020, nu s-a prea cumințit nici acum.

Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu au avut și ei un hop de trecut în relația lor, după ce omul de afaceri a fost fotografiat, în 2012, pe un iacht cu antrenoarea de fitness Kinga Sebastyen. Cei doi nu au rescunoscut vreodată că ar fi fost într-adevărat amanți, dar imaginile au ridicat semne de întrebare.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/barbatii-infideli-din-showbiz-au-calcat-stramb-si-512991.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava