Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimoasa cântăreaţă Barbra Streisand crede că publicul din Europa va fi mereu mult mai impresionat de calităţile sale decât cel din oraşul ei natal, potrivit contactmusic.com.

“Ceea ce vreau să spun, unde am avut cel mai bun public? În Germania.”, a spus Barbra Streisand pentru Entertainment Tonight. Vedeta a adăugat: “Eu sunt din Brooklyn, sunt de-a lor, cum se spune. Dar când merg acolo simt că îmi spun: ‘Da, bine, arată-ne ce poţi, fată!’ Genul ăla de sentiment. Dar în Europa, parcă ar striga ‘Ah, ea este din Brooklyn’.”

În curând, Barbra se va întoarce în oraşul natal pentru a susţine două show-uri, parte din turneul ‘Barbra: The Music, The Mem’ries, The Magic Tour’, un turneu în care artista a pornit în ciuda fricii de scenă pe care o are.

În cadrul aceluiaşi interviu, artista a mai spus: “Unul dintre motivele pentru care fac acest turneu este pentru că ador să le cânt oamenilor melodiile mele noi. Adică… dacă nu am nicio piesă nouă, mă gândesc ‘Ce fac eu aici?’. Este plăcut să ai melodii noi pe care să le cânţi fanilor.”

Noul album discografic al artistei, ‘Encore: Movie Partners Sing Broadway’, promovat prin intermediul noului turneu, va include câteva dintre piesele pe care artista le-a interpretat pe Broadway, dar și o serie de duete cu actori celebri de la Hollywood, precum Daisy Ridley, Alec Baldwin, Hugh Jackman, Seth MacFarlane, Jamie Foxx și Anne Hathaway.

Turneul de promovare al albumului se va desfășura în nouă orașe și va debuta pe data de 2 august, în Los Angeles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava