Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Un echipaj de jandarmerie a intervenit duminică dimineaţa, în jurul orei 5:00, pentru aplanarea unui scandal izbucnit într-un restaurant din zona centrală a municipiului Suceava. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că şapte bărbaţi se manifestau agresiv şi se îmbranceau, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică în zonă. În urma verificărilor, a rezultat faptul că altercaţia a fost provocată de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani, unul dintre aceştia având domiciliul în municipiul Suceava, iar ceilalţi în municipiul Rădăuţi. După ce au consumat alcool, cei patru au sărit la bătaie la alte trei persoane din restaurant, lovindu-i pe aceştia cu pumnii şi picioarele.
Persoanele lovite au fost transportate de un echipaj de ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde au primit îngrijiri medicale.
În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de loviri şi alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice . Dosarul cu actele de sesizare şi cele patru persoane care au început bătaia au fost predate Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Bătaie într-un restaurant din centrul Sucevei, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava