Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri noapte la ora 01.25 polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați de către un bărbat de 46 ani, din Suceava, cu privire la faptul că a fost agresat fizic, de către fratele său, de 43 ani, în timp ce se aflau în locuința comună.
La fața locului a fost identificat apelantul, fratele său și mama lor.
Din discuțiile purtate cu victima a rezultat că în seara zilei de 27.11.2020, ora 01.20, susnumitul a avut unele discuții contradictorii cu fratele său, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal, cât și fizic. În continuare având același comportament agresiv l-a lovit pe acesta cu pumnul în zona feței.
Partea vătămată s-a deplasat la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a depus plângere penală împotriva fratelui său pentru săvârșirea infracțiunii de ,,violență în familie” dorind emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
În urma rezultatului formularului de evaluare a riscului, prin prisma răspunsurilor oferite de victimă s-a stabilit că în cauză există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu din 27.11.2020 pe o perioadă de 5 zile (120 ore), începând cu data de 27.11.2020, orele 03.00 pânâ pe data de 02.12.2020, orele 03.00.
Ulterior, agresorului i-au fost aduse la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție, fiindu-i înmânată o copie.
Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Compartimentului Proximitate din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Bătaie între frați cu mama de față într-o locuință din Burdujeni, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava