Vineri noapte la ora 01.25 polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați de către un bărbat de 46 ani, din Suceava, cu privire la faptul că a fost agresat fizic, de către fratele său, de 43 ani, în timp ce se aflau în locuința comună.
La fața locului a fost identificat apelantul, fratele său și mama lor.
Din discuțiile purtate cu victima a rezultat că în seara zilei de 27.11.2020, ora 01.20, susnumitul a avut unele discuții contradictorii cu fratele său, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal, cât și fizic. În continuare având același comportament agresiv l-a lovit pe acesta cu pumnul în zona feței.
Partea vătămată s-a deplasat la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a depus plângere penală împotriva fratelui său pentru săvârșirea infracțiunii de ,,violență în familie” dorind emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
În urma rezultatului formularului de evaluare a riscului, prin prisma răspunsurilor oferite de victimă s-a stabilit că în cauză există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu din 27.11.2020 pe o perioadă de 5 zile (120 ore), începând cu data de 27.11.2020, orele 03.00 pânâ pe data de 02.12.2020, orele 03.00.
Ulterior, agresorului i-au fost aduse la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție, fiindu-i înmânată o copie.
Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Compartimentului Proximitate din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Bătaie între frați cu mama de față într-o locuință din Burdujeni, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava