Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat astăzi că a fost făcut încă un pas important pentru construcția noilor spitale de copii și de boli infecțioase din municipiul Suceava. Mai exact, au fost depuse nu mai puțin de cinci oferte la Compania Națională de Investiții pentru realizarea studiilor de fezabilitate pentru obiectul de investiții ”extinderea capacității serviciilor medicale a Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava prin construirea și dotarea a două clădiri monobloc cu profil pediatric și de boli infecțioase”. ”Acest lucru reprezintă confirmarea faptului că strategia și gândirea noastră cu privire la dezvoltarea Spitalului sunt realiste. Așa cum se poate vedea, suntem consecvenți în promovarea și susținerea investițiilor la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Iar în momentul de față s-a făcut deja un pas important în vederea realizării spitalului de pediatrie și a celui de boli infecțioase”, a spus Flutur. El a menționat că în toamna acestui an vor fi finalizate și alte investiții importante la spitalul județean, respectiv heliportul, blocul ANL pentru cadrele medicale și Centrul de radioterapie. Consiliul Județean Suceava are în vedere și alte investiții la Spitalul Județean, printre acestea numărându-se extinderea secției de oncologie și construcția unui pasaj subteran pentru a face legătura între Spitalul Nou și cel Vechi.

Ofertele au fost depuse de PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION București și CONCRETE & DESIGN SOLUTIONS SRL; EXPERT PROJECT TEAM și VISPA SECURITY; POPP & ASOCIATII, Square Bau și CUBICON INVEST, MOLDPROIECT-ASD, ECOMARY, NORTH BEST SRL, TDD CONCEPT STUDIO SRL NEROLI GENERAL SOLUTIONS, NETCOM ACTIV și IMPACT SĂNĂTATE SRL, iar a cincea ofertă a fost depusă de asocierea POPAESCU & CO, MTA STRUCTURAL ENGINEERS și ELECTROPROIECT.
Valoarea totală pentru realizarea studiilor de fezabilitate este de aproape 1,93 milioane de lei fără TVA. Potrivit anunțului CNI, criteriul de atribuire nu va fi prețul cel mai mic, ci cel mai bun raport între calitate și preț, partea financiară având o componentă de doar 42%, la care se adaugă organizarea și metodologia – 34% și experiența profesională – 24%.

Bătălie mare la licitația pentru realizarea studiilor de fezabilitate în vederea construirii noilor spitale de copii și de boli infecțioase din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava