• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bătrân din Suceava a fost găsit mort în propria casă cuprinsă de flăcări. Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit duminică dimineaţa, aproape de ora 5:00, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă particulară, proprietar fiind un bărbat de 67 de ani din municipiul Suceava.
La sosirea echipajelor, flăcările au cuprins interiorul casei construită din chirpici, cu acoperiş din lemn şi învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la casele învecinate.
După ce au pătruns în interior, pompierii militari au găsit, pe pat, trupul neînsufleţit al proprietarului, care suferea de un handicap locomotor.
Incendiul a fost stins la ora 5:20.
În incendiu au ars ars bunurile din interiorul locuinţei, respectiv patul, alte obiecte de mobilier, articole textile etc., şi s-a degradat tencuiala interioară.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de o ţigară nestinsă. Potrivit pompierilor, cel mai probabil, proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă.
Pompierii au salvat un cal, restul casei şi locuinţele învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava