MOPAN Suceava

La data de 30 noiembrie ora 16.15, politiștii Politiei Orașului Vicovu de Sus au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul ca pe un drum comunal de pe raza localitatii Falcău, comuna Brodina, a avut loc un accident rutier din care a rezultat vatamarea corporala a unei persoane. Din primele verificari efectuate, a rezultat faptul ca un bărbat în varsta 21 ani, din  Suceava, în timp a efectuat manevra de mers în spate a acroșat cu partea stanga spate pe un pieton în  varsta de 72 ani care s-a dezechilibrat și a cazut pe partea carosabila, suferind leziuni.

Victima a fost transportata cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Radauti pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducatorul auto, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul testarii fiind de 0,00 mg/l alcool pur în  aerul expirat, fiind condus la Spitalul Radauti, unde i s-a recoltat o proba biologica de sange.

În  cauza  s-a întocmit  dosar  de  cercetare  penala  cu  privire  la  infractiunea  de „vatamare corporala din culpa” .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava