• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Alexandru Bogza, din localitatea de domiciliu, ajuns la intersecția cu str. Viitorului, a efectuat semnalul regulamentar de schimbare a direcției de mers spre dreapta moment în care l-a surprins și accidentat ușor pe un bărbat de 75 ani, din municipiul Suceava, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și nesemnalizat.

Totodată, conducătorul auto  a mutat autoturismul la o distanță de circa 25 de metri de locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg,l în ambele cazuri, după care  conducătorului auto i-a fost recoltată o  probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și modificarea sau ștergerea urmelor accidentului rutier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava