Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică, 11 aprilie, ora 19.00, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin dispeceratul subunității de către o femeie de 72 ani, localnică, despre faptul că fiul face scandal. S-a luat legătura cu apelanta, care a relatat faptul că în jurul orei 17:30,  la domiciliul acesteia s-a prezentat fiul ei de 53 ani, din aceeași localitate. Având în vedere o discuție în contradictoriu, bărbatul de 53 de ani i-ar fi adresat cuvinte jignitoare, ulterior acesta plecând.

S-au efectuat verificări în zonă, iar pe str. Stadionului din Municipiul Rădăuți, a fost identificat bărbatul de 53 de ani, care fiind întrebat cu privire la cele sesizate, a comunicat faptul că a avut un conflict cu mama sa, infirmând faptul că ar fi amenințat-o pe aceasta.

Având în vedere relația tensionată dintre cei doi, s-a procedat la întocmirea unui formular de evaluare al riscului, rezultatul fiind că există risc iminent asupra integrității corporale a femeii, ca urmare fiind emis în acest sens un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. Femeia de 72 de ani a depus plângere scrisă privind cele reclamate. În cauză se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de „amenințare”.

Bătrână de 72 de ani din Rădăuți terorizată de fiul ei. Polițiștii au emis un ordin de protecție, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava