Concert pascal
MOPAN Suceava

Urmare a activităților desfășurate polițiștii s-au autosesizat în cazul unei bătrâne de 82 de ani care a fost victima actelor de violență din partea propriului fiu. Măsurile au fost imediate și ferme. Bărbatul a fost evacuat din locuința comună iar în cauză a fost întocmit un dosar penal.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc care patrulau vineri, 1 mai, în zona unui cartier din localitate au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 82 ani, localnică, este victima unor acte de agresiune săvârșite de fiul său de 51 ani, din aceeași localitate, aceasta fiind lovită în locuința comună.

Deplasându-se urgent la locuința aflată în apropiere s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat bărbatul de 51 de ani care se afla într-o stare avansată de ebrietate neputându-se comunica cu acesta. Totodată a fost identificată în locuință și mama acestuia, care a comunicat că a fost lovită de către fiul său.

La fata locului a mai fost identificată și nepoata victimei, în prezența căreia a fost întocmit formularul de risc, de unde a rezultat că există risc eminent fiind astfel emis ordinul de protecție provizoriu.

Bărbatul de 51 de ani a fost evacuat forțat din imobil și condus într-o locuință tip modul aparținând Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de loviri sau alte violențe.

Bătrână de 82 de ani bătută de fiul ei de 51 de ani. Bărbatul aflat în stare de ebrietate s-a ales cu dosar penal, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava