MOPAN Suceava

Asociaţia ÎNGRIJIRE ACASĂ, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava anunţă implementarea proiectului “Bătrâneţea nu trebuie să doară”, care se desfăşoară în perioada Mai – Decembrie 2016. Activitatea acestuia se derulează în Vatra Dornei şi împrejurimi, având ca scop acordarea de îngrijiri medicale la domiciliu pentru un număr de aproximativ 30 de beneficiari.

De mai multi ani de zile Consiliul Judeţean vine în ajutorul persoanelor vârstnice din judeţ prin finanţarea serviciilor de îngrijiri socio-medicale la domiciliu. În cadrul acestui program peste 30 de persoane beneficiază de asistenţă socio-medicală la domiciliu, prin servicii precum injecţii şi perfuzii la domiciliu, EKG-uri şi investigaţii medicale, dar şi de ajutor în activităţi cotidiene, precum deplasări la farmacie, la medic, plata facturilor.

Implicarea Consiliului Judeţean constă în suportul financiar, şi anume prin finanţarea proiectului propus de către Asociaţia Îngrijire Acasă, denumit “Bătrâneţea nu trebuie să doară”. Acest lucru va permite desfăşurarea activităţilor medicale propuse cu o mai mare uşurinţă, astfel încât pacienţii să beneficieze de cele mai bune servicii socio – medicale în confortul propriei case.

Asociaţia „Îngrijire Acasă” este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, apolitică, cu sediul în Braşov si sucursale in judeţele Mureş, Sibiu, Prahova, Cluj, Bistriţa Năsăud, Suceava şi Neamţ. Asociaţia are ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor cu boli cronice şi alte afecţiuni, a persoanelor în vârstă şi a familiilor acestora, precum şi conştientizarea publică pentru stil de viaţă sănătos, îmbătrânire activă şi drepturi fundamentale.În acest sens, Asociaţia asigură servicii de îngrijire socio-medicală la domiciliu, având o echipă multiprofesională: medici, asistenţi medicali, infirmiere şi kinetoterapeuţi.

“Bătrâneţea nu trebuie să doară” , 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava