Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministerul Tineretului și Sportului va transfera baza nautică de la Fălticeni către administrația locală. Aceasta este promisiunea pe care ministrul de resort, Nicolae Bănicioiu a făcut-o primarului de Fălticeni, Cătălin Coman, în urma vizitei pe care a efectuat-o la finele săptămânii trecute la baza sportivă “Nada Florilor”. Bănicioiu care a venit însoțit de fostul mare fotbalist Gică Popescu, a declarat că în curând cluburile sportive vor trece în subordinea administraţiilor locale arătând că cel mai probabil în cazul bazei nautice de la Fălticeni transferul către primărie se va face printr-o hotărâre de guvern.

Primarul Cătălin Coman a menționat că intenția municipalității este aceea de a investi în reabilitarea şi modernizarea hangarului şi a bacului pentru antrenamentele de iarnă, ambele spaţii fiind folosite de canotorii elevi şi juniori  de la CSS “Nicu Gane” şi CSM Suceava. Coman a explicat că reabilitarea hangarelor pentru depozitarea ambarcaţiunilor canotorilor este necesară pentru că în zonă urmează să fie amenajat cu fonduri europene un complex de agrement prevăzut cu terenuri de sport, bazine de înot, plajă, amenajări peisagistice, clădire administrativă, parcare și centru de informare turistică.

La rândul său Gică Popescu a spus că, dacă va ajunge în fruntea Federaţiei Române de Fotbal va acorda o atenţie deosebită municipiului Fălticeni, aici existând o pepinieră de talente, sprijinită permanent şi de primar care de specialitate este profesor de educaţie fizică şi sport şi antrenor de atletism. “Atât Ministerul Tineretului şi Sportului cât şi Federaţia Română de Fotbal vor căuta cele mai bune soluţii pentru ca administraţiile locale să poată investi  în descoperirea tinerelor talente”, a spus Gică Popescu.

După vizita la baza sportivă “Nada Florilor”, Nicolae Bănicioiu şi Gică Popescu au făcut un popas la Muzeul de Artă “Ion Irimescu”, apoi au degustat merele de Fălticeni, apreciind calitatea acestora. Cei doi au promis că vor reveni la Fălticeni pentru a admira pe îndelete toate exponatele din Muzeul de Artă “Ion Irimescu” dar şi pentru a participa la competiţiile sportive naţionale organizate în această localitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava